Via de site werkaandemuur.nl is het mogelijk foto’s van deze site te bestellen op bijvoorbeeld: canvas, Xpozer of aluminium dibond. Origineler dan Ikea en goedkoper dan een galerie. Gemiddeld wordt werkaandemuur.nl op Kiyoh.nl door klanten beoordeeld met een 9,5.

[wadm_artlist limit=8 columns=2 order=date_desc]

Betaling

Werkaandemuur.nl biedt meerdere betrouwbare en veilige betaalmethodes aan. Je kunt kiezen voor een bankoverschrijving, Credit Card of PayPal. Voor de verschillende landen hebben we ook lokale betaalmethodes, zo hebben wij voor Nederlandse klanten iDEAL , Belgische klanten MisterCash en voor Duitse klanten bieden we Sofort aan.

Wil je achteraf betalen? Kies tijdens het afrekenen dan voor ‘bankoverschrijving’. Na een aanbetaling van gaan we over tot productie van je bestelling en betaal je het openstaande bedrag na levering van je bestelling.

Verzending

De bestelling wordt gemiddeld binnen vijf dagen afgeleverd op het opgegeven adres. Verzending binnen Nederland, België, Frankrijk en Duitsland is gratis.

Canvas, aluminium en ingelijste werken worden verpakt in plastic bubbelwrap en karton. Xpozer en posters worden in stevige kokers verzonden. Een koerier komt het pakket bij ons ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op kantoor. We werken met koeriersdiensten die gewend zijn om met fragile pakketten om te gaan. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending. Mocht er onverhoopt iets gebeurd zijn tijdens de verzending, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan snel en correct op.